COMPANIE
Sitemap
COMPANIE

oferta

CereredeOferta

ARTHUR STEEL este o companie privata, cu sediul in Bucuresti, ce ofera servicii de proiectare si executie in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole

 

ARTHUR STEEL raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor, avand ca obiectiv principal asigurarea unor servicii de inalta calitate - structuri economice si sigure - in conformitate cu normele si reglementarile legislatiei tehnice romanesti privind nivelul de calitate si siguranta al constructiilor.

 

   Obiectivul de baza al companiei este de a oferi clientilor nostrii solutii complete adaptate nevoilor specifice fiecaruia, asigurand in acelasi timp servicii de inalta calitate.

  

     Ce va oferim? Suportul tehnic si logistic de care aveti nevoie pentru a va realiza proiectele. In acest sens pe parcursul colaborarii cu societatea noastra veti gasi disponibilitate permanenta si servicii de specialitate in cadrul departamentelor de proiectare, productie, executie, montaj, consultanta, mentenanta.


1. Etapa de proiectare. In aceasta etapa, impreuna cu clientul discutam proiectul ce urmeaza a fi executat. Asiguram proiectarea, oferim solutii inovatoare, integram aspecte de dezvoltare durabila. Definim planul, bugetul, calendarul lucrarii.

2. Productie proprie. Datorita propriilor facilitati de productie a structurilor metalice si a dotarilor de ultima generatie garantam clientilor nostri atat un grad ridicat al calitatii executiei cat si un nivel competitiv al preturilor prin optimizarea costurilor si a duratei de executie

3. Constructie. Ne mandrim cu o echipa de constructori cu experienta, sudata in timp care realizeaza punerea in opera a proiectului conform parametrilor de buget si de timp agreati.

4. Mentenanta / Dezvoltari ulterioare. Suntem parteneri cu clientii nostri. Afacerile lor cresc iar noi suntem pregatiti sa extindem pe viitor spatiul construit pentru ei, indiferent daca este vorba de hale industriale, spatii de retail sau logistice precum si alte spatii pentru afaceri.